Spenatscones med parmaskinka

Ett snabblagat tilltugg av sconesmix som smakar härligt på sjön i väntan på grillen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 pkt sconesmix
  • 0,5 jalapeño
  • 1 gul lök
  • 50 g spenat - färsk
  • 1 msk smör
  • 50 g parmaskinka - tunna skivor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Rör ihop sconesdegen enligt anvisningarna på förpackningen.

  3. Finhacka chilin. Skala och hacka löken. Grovhacka spenaten. Fräs chili, lök och spenat i smör i en stekpanna på svag värme.

  4. Hacka skinkan. Platta ut degen på ett bakplåtspapper. Strö över chili, lök, spenat och skinka. Rulla ihop degen och tryck till.

  5. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!