Spenatsallad med rostade mandlar

Krispig sallad av spenat, strimlade sockerärter, hyvlade rädisor och rostade mandlar.
Foto: Wolgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 200 g sockerärter
  • 150 g rädisor
  • 100 g babyspenat - färsk
  • 70 g mâchesallad
  • 0,5 dl salta mandlar - rostade

Dressing

  • 1 msk honung
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 3 msk olivolja

Gör så här

  1. Dressing: Rör ut honungen i vinägern. Tillsätt salt och vispa ner oljan  i en tunn stråle.

  2. Ansa och strimla sockerärterna. Ansa och skiva rädisorna. Blanda spenat, sallad och sockerärter och strö på mandlar och rädisor. Häll över dressingen strax före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!