Spenatsallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 lök - finhackad, gul
  • 3 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 8 dl vatten
  • 2 tärningar hönsbuljong
  • 1 pkt spenat - fryst, hackad
  • 165 ml kokosmjölk
  • 125 g krabbmixpinnar - 1 förpackning

Gör så här

  1. Finhacka löken med kniv eller med lökhackare.

  2. Smält smör i en kastrull och lägg i den hackade löken. Låt den steka på medelgod värme så att den blir liksom genomskinlig. Rör om hela tiden. Det tar ca 2 min.

  3. Blanda ner vetemjöl och rör om ordentligt. Häll på vatten och lägg i buljongtärningarna. Koka upp och tillsätt spenaten. Låt soppan koka ca 3 min.

  4. Blanda ner kokosmjölken och låt soppan bli varm.

  5. Skär krabbmixpinnar i bitar. Servera soppan i skålar och lägg några bitar krabbmixpinnar i varje portion.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!