Sparrissoppa

Enkel förrätt som också kan serveras som lunchrätt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 dl kelda sparrissoppa
  • 4 sockerärter
  • 4 rädisor

Toast

  • 2 formbröd - skivor
  • 1 msk färskost
  • 5 g parmesan - hyvlad
  • 1 msk gräslök - finhackad
  • 1 rädisor - hackad

Gör så här

  1. Bred färskosten på en av brödskivorna. Lägg på parmesan och strö över gräslök och rädisor. Lägg på den andra brödskivan. Grilla i smörgås- eller i våffeljärn. Skär den i 4 smala bitar.

  2. Värm soppan. Skölj och skär sockerärter och rädisor i strimlor. Servera det i soppan tillsammans med toast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!