Spaghettiomelett

Koka extra spaghetti när du serverar kycklingpasta så räcker det till goda lunchomeletter nästa dag. Stek stora omeletter som räcker till 2 eller stek portionsomeletter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 400 g spaghetti - kokt
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 2 msk smör
  • 2 tomater - stora
  • 100 g västerbottensost - lagrad
  • 4 - 8 skivor salami

Gör så här

  1. Vispa upp äggen, salta och peppra. Blanda ner spaghetti. Stek hälften av smeten i smör i stekpannan ca 1 min.

  2. Skiva tomaterna. Strö på ost och lägg på tomater. Stek ytterligare ca 1 min. Garnera med salami och basilika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!