Sommarsallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 kyckling - grillad eller stekt
  • 1 knippa dill
  • 2 lökar - färska
  • 1 knippa rädisor
  • 3 msk olja - t ex rapsolja
  • 1 msk vinäger - t ex vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen i lättsaltat vatten med dillstjälkar.

  2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär köttet i bitar

  3. Hacka dillen. Skiva löken och rädisorna.

  4. Blanda ihop olja, vinäger, salt och peppar i en stor skål.

  5. Dela potatisen i bitar och vänd ner den i dressingen. Vänd ner kycklingen och grönsakerna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!