1. Koka riset med kryddan enligt förpackningens anvisning. Låt riset kallna.
2. Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skär salladslöken i tunna ringar. Blanda det kalla riset med räkor, kräftstjärtar, salladslök och spenat.
3. Servera paellan med ajvar relish och bröd.
Ca 485 kcal per portion:
4 g fett • 30 g protein • 80 g kolhydrater
Sommarpaella
20 min. Smak och färg får paellan av kryddmixen seafood & fish som bland annat innehåller saffran, fänkål och dill.
För 4 person(er)
Ingredienser
3 dl | ris, långkornigt |
2 msk | seafood & fish-krydda, (Santa Maria) |
500 g | räkor, med skal |
1 burk | kräftstjärtar, i lake (350 g) |
1 knippa | salladslök |
1 pkt | babyspenat, färsk (80 g) |
1,5 dl | ajvar relish, stark |