00000

20 min. Smak och färg får paellan av kryddmixen seafood & fish som bland annat innehåller saffran, fänkål och dill.

För 4 person(er)

Ingredienser

3 dl ris, långkornigt
2 msk seafood & fish-krydda, (Santa Maria)
500 g räkor, med skal
1 burk kräftstjärtar, i lake (350 g)
1 knippa salladslök
1 pkt babyspenat, färsk (80 g)
1,5 dl ajvar relish, stark

1. Koka riset med kryddan enligt förpackningens anvisning. Låt riset kallna.
2. Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skär salladslöken i tunna ringar. Blanda det kalla riset med räkor, kräftstjärtar, salladslök och spenat.
3. Servera paellan med ajvar relish och bröd.
Ca 485 kcal per portion:
4 g fett • 30 g protein • 80 g kolhydrater

Fler recept med: Ris och gryn, Skaldjur, Smalt