Sockerkaka med melon, vaniljsås och hallon

Sockerkaka med melon, vaniljsås och hallon är en snabbgjord dessert. Med färdig sockerkaka och vaniljvisp blir den klar på nolltid.
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 klyfta honungsmelon - (300 g)
  • 1 msk honung - flytande
  • 1 msk citron - pressad
  • 3 msk mynta - hackad
  • 2 dl vaniljvisp
  • 4 skivor sockerkaka - färdig

Garnering

  • 100 g hallon - färska
  • myntakvistar

Gör så här

  1. Skala melonen och skär i tärningar. Rör ihop honung och citronsaft. Blanda i melon och mynta.

  2. Lägg sockerkaksskivorna i skålar eller på tallrikar. Fördela melonen med sin lag ovanpå. Ringla vaniljvispet runt om och lägg på hallonen. Garnera med mynta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!