Snittar med getostkräm

Recept på snittar med getostkräm. Färska fikon blir gott och vackert på  getostkrämen.

Ingredienser

  • 8 skivor formbröd
  • 2 msk olivolja

Getostkräm

  • 100 g getost - krämig
  • 1,5 dl crème fraiche
  • 1 krm salt

Garnering

  • 4 fikon
  • timjanblad

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på bröden och skär varje brödskiva till två trekanter. Stek bröden krispiga på båda sidor i olja och låt rinna av på hushållspapper.

  2. Getostkräm: Mixa getost och crème fraiche till en slät kräm. Krydda med salt.

  3. Lägg en sked getostkräm på varje brödskiva. Skär fikonen i fyra klyftor och garnera snittarna med dem samt timjanblad.

Recept av Jennie Benjaminsson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!