Snabblagad jordgubbsdessert

De jordgubbar i kartongen som är lite mosiga mixas till en slät sås. Smaksätt med punsch och servera till glass och de hela jordgubbarna som är kvar. Punschen går bra att byta ut mot lite pressad lime eller citron.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 l jordgubbar
  • 1 msk florsocker
  • 1 msk punsch
  • 0,5 l vaniljglass

Gör så här

  1. Snoppa jordgubbarna och ta bort de som är lite mosiga, ca 100 g. Mixa de mosiga bären tillsammans med socker och punsch med mixerstav.

  2. Servera de hela jordgubbarna med sås och glass.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!