Snabba strimmelgrytan

Strimlad lövbiff och vita bönor i tomatsås från burk gör den här grytan rekordsnabb att laga. Inga tillbehör behövs, eventuellt kan man servera ett gott bröd till att bryta av.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 0,5 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 400 g gourmetgrönsaker - frysta i påse
  • 415 g vita bönor i tomatsås - i burkar
  • 3 msk timjan - färsk och hackad

Gör så här

  1. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar ett par minuter i olivoljan i en vid het stekpanna.

  2. Krydda och tillsätt de frysta grönsakerna och stek dem tills de börjar mjukna.

  3. Tillsätt bönorna i tomatsås och timjan och låt allt bli genomvarmt.

  4. Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Garnera med färsk timjan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!