Snabba och enkla köttfärsbiffar

Oerhört snabblagat, bara 4 ingredienser behövs. Köttfärsbiffarna får en god rostad löksmak av soppulvret, och kesellan bidrar till den fina porösa konsistensen. Inlagda rödbetor eller tomatsallad med lök är gott till.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 kesella - lätt
  • 1 fransk löksoppa - (Blå Band), 1 påse

Tillbehör

  • sallad
  • rödbetor - inlagda
  • 800 g klyftpotatis

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Sätt in långpannan med potatisklyftorna mitt i ugnen 10–12 min innan du sätter in biffarna.

  3. Blanda färs, kesella och det torra soppulvret väl.

  4. Gör plats för biffarna bland potatisen. Klicka och forma 4 stora biffar direkt i långpannan.

  5. Stek ytterligare 12–15 min tills biffarna känns klara och potatisen fått fin färg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!