Snabb spaghettimiddag

Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 200 g broccoli
  • 0,5 msk parmesan
  • 0,5 msk basilika

Färsk tomatsalsa

  • 5 tomater
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlök - klyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 3 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka upp en stor gryta vatten. Koka spaghettin och lägg, när 4 minuter återstår av koktiden, ner broccolin i bitar. Skär tomaterna i tärningar och blanda dem med hackad lök, pressad vitlök, salt, peppar och olja. Sila upp spaghettin och broccolin och ät den med tomatsalsan och hyvlad parmesanost.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!