Smörstekta kantareller

Om lyckan står oss bi kan vi inleda måltiden med en kantarellsmörgås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 l sommarkantareller
  • 1 msk smör
  • 1 msk persilja - finhackad
  • 1 vitlöksklyfta - finhackad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm socker
  • 1 vitt bröd

Gör så här

  1. Ansa kantarellerna och fräs dem i smöret tillsammans med persilja och vitlök. Smaka av med salt, svartpeppar och lite socker. Lägg kantarellerna på bröd och njut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!