Smördegssnurror

Snabba och lättgjorda smördegssnurror att servera till drinken.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 smördegsplattor - frysta
  • 1 sardeller - raka 1 ask, 53 g
  • 50 g smör
  • 1 tsk dijonsenap
  • 50 g parmesan - riven, fäsk
  • 1 äggula
  • 1 msk vatten

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Tina smördegsplattorna och kavla ut dem till ca 22 cm stora kvadrater. Finhacka sardellerna och blanda dem i en skål med smör och senap.

  2. Fördela blandningen på smördegplattorna. Strö på hälften av parmesanosten. Skär ca 2 cm breda remsor och snurra dem några varv.

  3. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dem med äggula uppvispat med vatten. Strö på resten av parmesanosten och grädda mitt i ugnen ca 15 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!