Små ostsuffléer i krustad

Recept på små ostsuffléer med grönmögelost som du gräddar direkt i minikrustader. Suffléer ska man aldrig förbereda. Gör dem och njut genast!
Josephine Edelskog
Recept på små ostsuffléer med grönmögelost som du gräddar direkt i minikrustader.
Recept på små ostsuffléer med grönmögelost som du gräddar direkt i minikrustader. Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 50 g grönmögelost
  • 12 minikrustader

Garnering

  • rädisor
  • körvel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Ställ krustaderna på en plåt. Lägg en bit ost i varje krustad. Vispa upp äggen och fördela i formarna.

  3. Grädda mitt i ugnen 8–10 min.

  4. Garnera med en skiva rädisa och körvel. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!