30 minuter + 55 min i ugn
Små burgare med pulled pork och lönnsirapsbacon – gör så här:
- Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen.
- Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med lönnsirap. Stek mitt i ugnen ca 15 min, tills de är krispiga.
- Rödkålspickels: Ansa och hyvla rödkålen tunt, gärna på mandolin. Skala och strimla löken tunt. Tillsätt ättika, socker, vatten och salt och blanda ordentligt. Låt stå ca 10 min.
- Bröd: Sätt ugnen på 200°. Rulla ut degen och tryck ut rundlar med utstansare, ca 7 cm i diameter. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
- Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Ta ut och låt svalna på galler.
- Halvera bröden. Fyll med pulled pork, bacon, sallad och pickles.