Skuren fruktsalsa

Recept på skuren fruktsalsa. Att tärna frukten riktigt smått är ett enkelt sätt att höja frukt-salladen till en lyxigare nivå.

Ingredienser

  • 3 kiwi - gärna gula
  • 1 mango
  • 1 ask physalis
  • 1 ananas
  • 1,5 msk agavesirap - eller vit sirap

Gör så här

  1. Skala och tärna kiwin. Skala, kärna ur och fintärna mangon. Ta bort det prassliga skalet på physalisen och finhacka bären.

  2. Skär bort skalet från ananasen och skär bort stocken i mitten. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda all frukt med sirap.

Recept: Petra Pettersson, Gunilla von Heland, Charlotte Jenkinson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!