Skinka i kaprissås

Snabbt, enkelt och gott. Köttet behöver bara steka i 1 minut på varje sida om det är skuret i 4-5 mm tjocka skivor.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g skinkschnitzel - innanlår eller rostbiff
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 3 msk smör
  • 1 dl vatten
  • 2 msk kapris
  • 0,5 dl vitt vin
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk bladpersilja - hackad

Servering

  • pasta
  • sallad
  • delikatesskapris

Gör så här

  1. Torka av köttet och strö på salt och peppar. Stek det i lite smör ca 1 min på varje sida.

  2. Tillsätt vatten, kapris, vin, balsamvinäger, smör och persilja. Låt koka upp. Servera köttet i skivor med pasta, sallad och delikatesskapris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!