Festlig skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill

Till denna skagen i glas passar det utmärkt att köpa räkor i lag för att göra bjudningen enkel.
Josephine Edelskog

Ingredienser

  • 1 burk lyxräkor i lake - (ca 350 g)
  • 1 dl crème fraiche - lätt
  • 1 msk pepparrot - riven
  • 0,5 tsk dijonsenap
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Garnering

  • 50 g löjrom
  • 2 msk gräslök - hackad
  • dill

Gör så här

  1. Låt räkorna rinna av och krama ut så mycket vätska som möjligt.

  2. Blanda lätt crème fraiche, pepparrot och senap. Krydda med salt och peppar. Blanda i räkorna.

  3. Fördela räkröran i glas. Toppa med löjrom. Garnera med gräslök och dill.

Servera gärna förrätten med ett glas bubbel i vackra champagneglas.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!