Siris roman

Konjak, crème de cassis, päron och kanel i en spännande drink där det tar en stund att klura ut vilka smaker som kombinerats.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 cl konjak
  • 2 cl creme de cassis - (svartvinbärslikör)
  • 0,25 päron - skalat och urkärnat
  • 0,25 krm kanel - mald
  • 2 cl citron - pressad
  • 2 cl sockerlag
  • 1 dl sodavatten
  • is - krossad

Garnering

  • björnbär

Gör så här

  1. Skaka alla ingredienserna utom sodavatten med is.

  2. Sila upp i glas fyllt med krossad is. Häll i sodavatten och garnera med björnbär.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!