Läsarbrev med önskemål om silltårtan:
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Bred smör på bröden. Lägg två av bröden på ett stort uppläggningsfat till en rund botten.
Skala och finhacka löken. Fördela osten över bottnen. Strö över löken. Bred ut gräddfilen över löken.
Lägg på två nya bröd och se till att skarven kommer med lite förskjutning mot den undre skarven. Skala och skiva äggen. Lägg på äggen. Krydda med peppar och bred på majonnäsen.
Lägg på de två sista bröden. Finstrimla salladen. Täck med ett tunt lager sallad. Skär sillfilén i bitar. Lägg dem som en ring på tårtan.
Fortsätt med en ring av senapssill och slutligen tomatsillen i mitten. Garnera med gräslök, lökringar och dill.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!