Sillröra

Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 matjessill - på burk
  • 1 äpple
  • 1 dl pickles
  • 1 dl crème fraiche - lätt
  • 1 dl kesella
  • 0,5 dl gräslök - hackad

Tillbehör

  • bröd
  • grönsaker

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär den i små bitar.

  2. Kärna ur och tärna äpplet. Skär picklesen i små bitar.

  3. Blanda ihop lätt crème fraiche, kesella och gräslök. Rör ner sill, äpple och pickles. Låt stå i kylen till serveringen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!