Sill med chili och pickles

Recept på sill med chili och pickles. Här används matjesfiléer istället för söt inläggningssill. Till inläggningen används färdiga pickles.

Ingredienser

  • 3 burkar matjessillfiléer - hela, (à 200 g)
  • 1 dl pickles
  • 0,5 dl gul lök
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 2 msk chilisås
  • 0,5 dl dill - hackad
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Garnering

  • pickles
  • dill

Gör så här

  1. Låt matjesfiléerna rinna av och skär dem i 1–2 cm breda bitar.

  2. Hacka picklesen. Skala och finhacka löken. Blanda majonnäs, crème fraiche, chilisås, dill och peppar. Vänd ner sill, pickles och lök. Låt stå i kylen ca 1 dygn.

  3. Garnera sillen med pickles och dill precis för servering.

Recept av: Fredrik Eriksson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!