Sill ítalia

Låt det italienska köket få plats på påskbordet. Lägg in sillen på italienskt vis med soltorkade tomater, pinjenötter och parmesanost.
Allt om Mat

Sill ítalia

  • 1 pkt sill - Abbas sill på fem minuter
  • 8 tomater - soltorkade
  • 1 kruka basilika - färsk
  • 2 vitlöksklyftor
  • 0,5 dl parmesan - riven
  • 1 msk pinjenötter
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 dl majonnäs
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, creme fraiche,majonnäs och sillen i blandningen. Smaka av med svartpeppar. Förvara i en burk med lock. Låt stå i ett dygn.

Sill ítalia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!