Sill i romsås

Sill i romsås görs av 5-minuters sill och färdig romsås. Om romsåsen är för söt, tillsätt lite citron eller vinäger.
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 förp 5-minuterssill - i bitar (à 420 g)
  • 2 burkar romsås - (à 200 g)
  • 1 kruka gräslök

Tillbehör

  • 4 ägg - mjukkokta

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av ordentligt. Blanda den med romsåsen. Hacka gräslöken.

  2. Blanda det mesta av gräslöken med sillen, spara resten till garnering.

  3. Skala och halvera äggen. Strö den sparade gräslöken över sillen och servera med ägghalvor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!