Sidecar Cassis

Sidecar Cassis är en klassisk drink, här med Crème de Cassis. Servera gärna linschips med getostdipp till.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 12 cl konjak
  • 6 cl creme de cassis
  • 6 cl citron - pressad
  • 1 msk honung - flytande
  • 2 tsk äggvita

Garnering

  • 1 krm bärpulver - frystorkat , t ex av svarta vinbär eller hallon ev

Gör så här

  1. Kyl cocktailglas med isbitar eller lägg dem i frysen.

  2. Fyll en shaker med is och tillsätt alla ingredienser. Skaka väl och sila upp i glasen. Garnera gärna med lite frystorkat bärpulver.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!