Serranospett med kronärtskocka och soltorkade tomater

Kronärtskockshjärtan finns att köpa på burk eller i delikatessdisken.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 kronärtskockshjärtan - konserverade och marinerade
  • 16 soltorkade tomater - marinerade
  • 8 grillspett
  • 8 serranoskinka - i skivor
  • 1 mangoldskott - i ask

Gör så här

  1. Halvera kronärtskockshjärtanen. Varva 2 hjärtan och 2 tomater på varje spett. Se till att snittytan på skockorna kommer upp. Häll på den överblivna oljan på skockorna. Förvara i kylen under plastfilm. Hit kan förberedas dagen före.

  2. Strax före serveringen täcker man varje spett med 1 skiva serranoskinka. Lägg dem på ett uppläggningsfat. Dra några varv med vitpepparkvarnen över.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!