Senapspanerad fisk med timjanrataouille

Smaksätt ratatouillen med färsk timjan - det smakar gott till den senapspanerade fisken.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g sejfilé
  • 1,5 msk senapsfrön - gula
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk smör

Ratatouille

  • 0,3 ratatouille - sats
  • 2 msk timjan - färsk och finhackad

Servering

  • sallad
  • 150 g potatis - kokt

Gör så här

  1. Stöt senapsfrön i morteln. Blanda med salt. Bred senap på fisken. Vänd ena sidan av fiskfilén i senapsfröblandningen.

  2. Stek fisken i smör i stekpannan ca 3 min på varje sida beroende på tjocklek.

  3. Värm ratatouillen och smaksätt med timjan. Servera fiskfiléerna med ratatouille, kokt potatis och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!