Senapsdressing

Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 makrillfiléer - rökta
  • 750 g potatis
  • 2 salladslök - knippen

Dressing

  • 2 tsk fransk senap - ljus
  • 3 msk olja - t ex solrosolja
  • 0,5 lime - pressad saft

Tillbehör

  • limeklyftor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten 10-15 minuter.

  2. Vispa ihop senap, olja och lime.

  3. Värm fisken i ugnen ca 5 minuter. Koka löken i lättsaltat vatten 1-2 minuter.

  4. Lägg upp potatis, lök och fisk och ringla över dressingen. Servera med limeklyftor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!