Satay lax med tomat och koriander

Lätt som en plätt att göra! På 10 minuter har du middag för två eller fler. Receptet är anpassat till vegetarianer.
Allt om Mat

Satay lax med tomat och koriander

  • 300 g lax - skinnfri
  • 1 påse Santa Maria Satay Cooking Sauce
  • 1 tomat - klyftor
  • 1 msk koriander - färsk grovt hackad

Gör så här

  1. Skär fisken i större bitar.

  2. Koka upp Santa Maria Satay Curry Cooking Sauce, lägg i lax och tomat.

  3. Småkoka några minuter tills fisken är klar. Strö över koriander.

  4. Servera med jasminris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!