Sardincrostini

Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 baguette
  • 0,5 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 50 g crème bonjour med vitlökssmak
  • 120 g sardiner - i olja
  • 1 msk bladpersilja - strimlad
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skiva baguetten med en vass kniv i 1/2 cm tjocka skivor.

  2. Placera dem på plåt. Pensla dem med olja.

  3. Grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.

  4. Blanda under tiden ihop ost, sardiner, persilja och salt till en slät smet.

  5. Bred blandningen på de avsvalnade bröden. Servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!