Sangria med rosé och brandy

Även med alkoholfritt vin och utan brandyn blir sangrian läskande god.
Mattias Larsson
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 150 g jordgubbar
  • 100 g hallon
  • 8 basilikakvistar
  • 1 flaska rosévin - kraftigt (75 cl)
  • 1 dl brandy
  • 5 dl fruktsoda

Gör så här

  1. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Halvera och skiva apelsinen. Halvera jordgubbarna.

  2. Lägg apelsin, jordgubbar, hallon och basilika i en kanna och häll på vin och brandy. Ställ kallt ca 30 min före servering. Häll i fruktsodan och servera.

Foto: Charlie Drevstam

 Servera sangrian med spansk plockmat:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!