Saltlakritsbollar

Lite nyttigare bollar som enkelt mixas ihop och rullas i magiskt gott saltlakritspulver.
Åsa Swanberg
Foto: Åsa Swanberg

Ingredienser

  • 5 dadlar - färska
  • 2,5 dl kokos - riven
  • 1 dl sötmandlar
  • 1 msk kokosolja
  • 4 tsk lakritspulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • nypa salt

Topping

  • 2 msk saltlakritspulver

Saltlakritsbollar–

  1. Kärna ur dadlarna och lägg dem i en matberedare eller mixer tillsammans med resten av ingredienserna. Mixa till en slät och jämn smet.

  2. Forma smeten till små bollar och rulla dem i lakritspulver. Förvara bollarna i kylskåp eller frys.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!