Rucolapesto

I den här peston med italienskt påbrå ger nötterna lite gott tuggmotstånd.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 50 g rucola
  • 1 basilika - kruka
  • 50 g macadamianötter
  • 1 dl parmesan - riven
  • 1 vitlöksklyfta - pressad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 3 msk olivolja

Gör så här

  1. Finhacka rucola och basilika. Blanda dem i en skål.

  2. Finhacka macadamianötterna och blanda ner dem samt parmesan, pressad vitlök, salt och peppar. Rör ner oljan och ställ peston svalt fram till servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!