Rotselleridipp

Prova en helt ny sorts dipp! Lägg en klick på crostini eller servera till fisk, kyckling eller kött. God att bre på en smörgås medkalkon eller skinka!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 205 g rotselleri
  • 3 msk turkisk yoghurt
  • 0,25 ask smörgåskrasse
  • salt - + svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och skär -rotsellerin i mindre bitar.

  2. Koka ca 10 min, tills de känns mjuka med sticka.

  3. Häll av och mixa med stavmixer till en slät kräm.

  4. Låt svalna något och vänd in yoghurten med en slicke-pott. Tillsätt 3 krm salt.

  5. Toppa med krasse och 1/2 krm svartpeppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!