Rotfruktschips med ädelostkräm

Recept på rotfruktschips med ädelostkräm. Sätt julig prägel på chipsen! Supersnabbt, superenkelt och supergott och funkar på vilka chips som helst!
Anna Wendt

Ingredienser

  • 1 påse rotfruktschips - (100 g)

Ädelostkräm

  • 100 g ädelost
  • 200 g färskost - naturell
  • 0,5 ask smörgåskrasse

Gör så här

  1. Blanda ädelost och färskost till en slät kräm.

  2. Fyll krämen i en spritspåse och spritsa kräm på chipsen.

  3. Garnera med finklippt krasse.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!