00000

Till rostbiffsstrutarna är det gott med den friska, lite söta melonsalsan och potatissallad med smak av pepparrot.

För 2 person(er)

Ingredienser

100 g färdigstekt rostbiff, eller pastrami, skivad
1 dl småbladig sallad, t ex maché eller rucola
100 g cocktailtomater

Potatissallad

150 g potatis, kokta kalla
1 tsk pepparrot, riven
1 tsk flytande honung
1 dl lätt crème fraiche
1 krm salt
1 tsk gräslök, hackad

Melonsalsa

150 g cantaloupe, eller honungsmelon, tärnad
150 g cantaloupe, eller honungsmelon, tärnad
100 g gurka, tärnad
1 tsk röd spansk pepparfrukt, strimlad
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk rapsolja
1 tsk vatten

1. Skär potatisen i små tärningar. Blanda pepparrot, honung, creme fraiche, salt och gräslök. Rör ner potatisen.
2. Skölj salladen och rulla in små buketter i rostbiffen.
3. Blanda samman melonsalsan.
4. Servera rostbiffsstrutarna med potatissalladen, melonsalsan och cocktailtomater.

Ca 397 kcal/portion varav ca 18 g fett, 30 g kolhydrater, 29 g protein