Rostade frön och kärnor – gott som snacks eller topping

Recept på rostade frön och kärnor. Strö på hummus, sallad eller i färskost. Eller ät dem bara som de är till en drink!
Så här gör du enkelt dina egna rostade frön och kärnor.
Så här gör du enkelt dina egna rostade frön och kärnor. Foto: Katja Ragnstam

Ingredienser

  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk persillade
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Rosta frön och kärnor i en torr stekpanna, passa på så att det inte bränns.

  2. Blanda frön och kärnor med olja, persillade och salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!