Rostade cashewnötter med honung och sesamfrö

Nötter är alltid gott att servera före maten tillsammans med något att skåla i. Dessa är lite söta och passar därför bra till ett glas vin eller en lite bitter drink.
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 175 g cashewnötter - naturella
  • 1 msk sirap - ljus eller flytande honung
  • 2 msk kokos - riven
  • 1,5 msk sesamfrön

Gör så här

  1. Sätt ugnen på  175°. Blanda nötterna med sirap eller honung i en skål. Strö över kokos och sesam. Blanda väl.

  2. Häll ut nötterna på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen 15–18 min. Låt kallna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!