Rosmarincrostini

Rosmarincrostini kan toppas med någon färdig röra, t ex av kronärtskockor, men är även goda som de är.
Mattias Larsson
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 50 g surdegsbaguette - fryst
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rosmarin - finhackad
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Halvtina brödet och skär det i riktigt tunna skivor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med olja och strö över rosmarin och flingsalt.

  2. Rosta mitt i ugnen 3–5 min, tills bröden fått fin färg. Låt svalna på galler.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!