Rosépepparpotatis med peperoni

Kryddiga och goda potatisar som passar till det mesta eller bara som de är med sallad och ett glas svalt öl.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g potatis - fast
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk rosépeppar - krossad
  • 1 vitlöksklyfta - pressad
  • 100 g peperoni - inlagd

Till servering

  • 1 kött - grillat
  • 1 kyckling

Gör så här

  1. Skrubba potatisen ren och skär i klyftor. Koka den nästan färdig i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Sila av vattnet och låt potatisen rinna av.

  2. Stek potatisen knaprig i olivolja i stekpannan på ganska hög värme 2-3 minuter. Salta och tillsätt rosépeppar, vitlök och peperoni.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!