Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby är ett exempel på när en ört, rosmarin, kan vara smakbärare i en alkoholfri drink.
Pia Dalbom
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 3 cl rosmarinsockerlag - se recept
  • 5 cl äppeljuice
  • 5 cl tranbärsjuice
  • 2 cl lime - pressad

Rosmarinsockerlag, ca 3 dl

  • 5 kvistar rosmarin
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vatten

Garnering

  • rosmarinkvist

Gör så här

  1. Rosmarinsockerlag: Koka rosmarin, socker och vatten till en simmig lag. Sila och låt kallna.

  2. Skaka ingredienserna i en shaker med is. Häll upp i highballglas och garnera med rosmarinkvist.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!