Rosé-slush

Rosé-slush svalkar gott när det är varmt ute. Eftersom vinet innehåller alkohol tar det längre tid än vatten att frysa. Frys in rosévinet ca 1 dygn.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 flaska rosévin - (75 cl)
  • 1 dl lemonad - ej kolsyrad

Garnering

  • rosmarin

Gör så här

  1. Häll upp vinet i ca 3 istärningslådor. Frys ca 1 dygn.

  2. Lägg vintärningar i mixerkannan och häll på lemonad. Mixa, stanna mixern och rör om om det behövs.

  3. Häll upp i glas och servera med sugrör eller lång sked och garnera med en kvist rosmarin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!