Romrussinstubbe

Lättlagat vuxengodis. Låt stubben vila i kylen en stund så blir den lättare att skiva.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 msk russin
  • 2 msk rom - mörk
  • 50 g valnötter
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g blockchoklad - mörk

Gör så här

  1. Låt russinen dra i rom ca 1 timme.

  2. Hacka nötterna. Grovriv mandelmassan och blanda med romrussin och valnötter. Forma till en liten stubbe, ca 10 cm lång. Vira in den i plastfolie och låt stelna i kylen minst 30 min.

  3. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro. Bred chokladen på mandelmassestubben och låt stelna. Förvara inlindad i folie i kylen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!