Romglögg

Den här romglöggen är inte så söt, utan mer som kryddigt glühwein.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 5 dl vin - rött (inte fatlagrat)
  • 1 dl farin strö - brun
  • 1 dl rom - mörk
  • 1 dl portvin - rött
  • 1 kanelstång - liten
  • 5 nejlikor - hela
  • 20 kardemummakapslar

Gör så här

  1. Blanda vin och farinsocker i en kastrull. Värm försiktigt så att sockret löser sig.

  2. Blanda i övriga ingredienser.

  3. Låt dra 3-4 timmar eller över natten.

  4. Sila bort kryddorna före servering och värm glöggen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!