Rom Punch

Rom Punch är en romdrink med smak av Karibien.
Mathin Lundgren
Foto: Stefan Wettainen

Sockerlag på kokosvatten

  • 1 dl kokosvatten - (1-2 kokosnötter)
  • 1,5 dl vatten

Ingredienser

  • 2,5 dl Ron Zacapa
  • 2,5 dl Doorley´s 5
  • 0,5 dl Campari
  • 3 dl lime - pressad
  • 3 dl sodavatten

Garnering

  • limeskivor

Gör så här

  1. Sockerlag på kokosvatten: Öppna kokosnötterna och häll ut kokosvattnet i en skål, mät till 1 dl. Sila genom en finmaskig sil. Värm kokosvatten och socker på svag värme, rör tills sockret har lösts upp. Kyl och förvara i en flaska i kylen.

  2. Blanda sockerlagen med resten av ingredienserna direkt i en vacker punchskål, rör om och fyll skålen med stora fina isbitar och limeskivor.

    Foto: Stefan Wettainen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!