Rökt lamm & med rotsakswok

00000

Packa allt i påsar eller burkar med lock och woka ute på grillen eller i stekpanna över öppen eld.

För 4 person(er)

Ingredienser

150 g lammfiol, rökt
1 lök, röd
1 morot, stor
100 g rotselleri
1 palsternacka
0,5 paprika, röd
1 vitlöksklyfta
100 g broccoli, färsk
2 msk matolja
1 tsk sambal oelek
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
50 g rucolasallad

Rökt lamm & med rotsakswok

  1. Skär lammfiolen i strimlor. Skala och strimla rödlök, morot, rotselleri och palsternacka. Strimla paprikan. Skala och riv vitlöken. Dela broccolin i mindre buketter och förväll den 1–2 min i lättsaltat vatten.
  2. Woka grönsakerna i olja i stekpanna eller wokpanna. Lägg sedan i lammstrimlor. Smaka av med sambal oelek, salt och peppar. Garnera med rucolasallad.