Rökt kyckling i fransk senapssås

Kasslerrökt kyckling passar bra till sommarens luncher och middagar. Den smakar lika gott varm som kall.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g kyckling - strimlad rökt
  • 2 dl minifraiche (5 %)
  • 2 tsk fransk senap
  • 0,5 dl gräslök - hackad
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Tillbehör

  • 140 g pasta
  • 3 morötter - späda
  • 75 g broccoli

Gör så här

  1. Skär kycklingen i strimlor. Blanda mini fraiche, senap och gräslök i en kastrull. Lägg ner kycklingen och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.

  2. Servera med nykokt pasta, broccoli och morötter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!