Rödkål med äpple och portvin

Rödkål hör julen till. Här har vi smaksatt den konserverade med portvin, russin och äpplen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 burk rödkål - färdig (550 g)
  • 1 äpple
  • 1 dl portvin - rött
  • 0,5 dl russin
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Häll upp rödkålen i en kastrull. Skölj och dela äpplet i 4 klyftor. Skär bort kärnhus och skär klyftorna i skivor.

  2. Blanda äpplen, portvin och russin med rödkålen. Hetta upp och låt sjuda ett par minuter. Smaka av med salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!